Ето какво ще бъде времето в неделя - деня на балотажа

Пълна прогноза за всички области в България

Ето какво ще бъде времето в неделя - деня на балотажа

През нощта срещу неделя ще бъде предимно ясно и почти тихо. След полунощ на места в равнинната част от страната и Дунавската равнина ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност. 

Денят ще започне с намелена видимост, която до обяд ще се разсее. Минималните температури ще са между в широки граници – между 2° и 6°, а в Източна България до 8-9°С.

През деня времето в страната ще е предимно слънчево. Ще духа слаб предимно южен вятър. Максималните температури слабо ще се повишат и ще са между 12° и 16°С. Късно след обяд от югозапад ще се появи висока облачност , но валежи не се очакват. 

Над планините ще е предимно слънчево и чудесно за разходки. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури на височина 1200 метра ще се повишат драстично и ще са около 12°, на 2000 метра - около 9°. След обяд по планинските склонове ще се появят и лещовидните облаци, но не се очакват валежи. 

Времето по Черноморието ще е чудесно за разходки. Ще е предимно слънчево, но в сутрешните часове на места ще има мъгли или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 12°-15°.

На Балканския полуостров ще е предимно слънчево и почти тихо. В сутрешните часове в котловините и низините ще има условия за намалена видимост. Очакваме повишение на температурите, като по- съществено ще е затоплянето над Гърция и по крайбрежните райони по Адриатическо море. Привечер над Южна и Централна Гърция и по Адриатическото крайречие ще започнат валежи от дъжд. Не се очакват екстремни явления в неделния ден. По-значителни валежи очакваме в понеделник.

ВРЕМЕТО ПО ОБЛАСТИ В ИЗБОРНИЯ ДЕН 

 

Софийска област

В сутрешните часове ще има мъгли и ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят. През деня времето ще е слънчево, очакваме и леко затопляне. Минималните температури ще са сравнително ниски - около 3-5°С. Максималните градуси ще бъдат предимно около 12-13°С.

Област Благоевград

Времето ще е предимно слънчево. Около речните басейни  и р. Струма ще се образува слаба мъгла. Минималните температури ще са около 4°-5°С.  Максималните ще бъдат малко по-високи до  12-15°С Късно след обяд от югозапад облачността ще се увеличи, но не се очакват валежи.

Област Бургас

В сутрешните часове ще има мъгли или ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят и ще се устави слънчево време. Минималните температури ще са между 6-7°С. Максималните ще се повишат и ще са между 14-15°.

Област Варна

Неделната сутрин ще започне с мъгли или ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят и ще се устави слънчево време. Минималните температури ще са между 3-4°С. Максималните градуси ще бъдат предимно между 12-14°. 

Област Велико Търново

Денят ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност до обяд те ще се разсеят и ще се устави слънчево време. Минималните температури ще са между 5-7°С.  Максималните ще бъдат предимно между 13-15°

Област Видин

Неделната сутрин ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност. До края на деня ще се установи слънчево и приятно  време. Минималните температури ще са сравнително ниски - между 3-5°С.  Максималните - между 12-15°. 

Област Враца

Неделната сутрин ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност. Преди обяд мъглата ще се разсее и ще се установи  слънчево и приятно време.  Минималните температури ще са сравнително ниски - между 3-5°С. Максималните - между 12-15° 

Област Габрово

Изборният ден ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд   ще се установи слънчево и приятно  време. Минималните температури ще са сравнително ниски -  между 3-5°С. Максималните - между 11-14°. Над  планинските райони времето ще започне със слънце и минимални температури между 1-3°С, максимални - между 9-12° С.

Област Добрич

Неделната сутрин ще започне с ниска слоеста облачност, която до обяд ще се разкъса и ще се установи слънчево и приятно време. Минималните температури ще са сравнително ниски - между 2-4°С. Максималните - между 12-13°.

Област Кърджали

Неделята ще започне с мъгла в долините или около речните басейни. По-приятно ще е времето в планинските райони, където ще е приемно слънчево. Минималните температури ще са между минус 1-3°С. Максималните ще бъдат предимно между 8-11°.

Област Кюстендил

Времето ще е предимно слънчево. Около речните басейни и р. Струма ще се образува слаба мъгла, която с напредването на деня ще се разкъса.  Минималните температури ще са около минус 1 °до 3°С. Максималните ще бъдат малко по-високи - до 11-13°С. Късно след обяд от югозапад облачността ще се увеличи, но не се очакват валежи.

Област Ловеч

Неделната сутрин ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност. Преди обяд мъглата ще се разсее и ще се установи  слънчево и приятно  време.  Минималните температури ще са сравнително ниски - между 4-5°С. Максималните - между 12-15°С.

Област Монтана

Неделната сутрин ще започне с мъгла водните басейни. Времето през неделния ден ще е слънчев и сравнително топъл. Минималните температури ще са сравнително ниски - между 3-5°С.  Максималните - между 12-14°. 

Област Пазарджик

Неделната сутрин ще започне с мъгла по поречието на река Марица. Времето през деня ще е слънчево и сравнително топло. Минималните температури ще са сравнително ниски - между 4-6°С.  Максималните - между 12-15°. 

Област Перник

В сутрешните часове ще е сравнително хладно. Денят ще започне със слънце и ще се задържи приятно през целя ден. Минималните температури ще са около 2-3°С. Максималните ще бъдат предимно около 8-10°С.

Област Плевен

Изборната сутрин ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност. Преди обяд мъглата ще се разсее и ще се установи слънчево време. Минималните температури ще са сравнително ниски - между 3-4°С.  Максималните - между 12-15°С.

Област Пловдив

Изборният ден ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност около речните басейни. Следобед мъглите ще се разкъсат и ще се уставни слънчево и приятно време. Минималните температури ще са между 6-8°С. Максималните ще бъдат предимно между 12-15°.

Област Разград

Изборният ден ще започне с мъгла, която преди обяд ще се разсее. През деня ще е слънчево и сравнителния топло. Минималните температури ще са между 4-6°С. Максималните - между 12-15°.

Област Русе

Мъгла или ниска слоеста облачност се очертава и за русенската неделна утрин. Времето през деня ще се подобри и температурите ще се повишат. Минималните температури ще са между 2-4°С, максималните ще бъдат предимно между 12-15°. 

Област Силистра

Край Дунавския град мъглите сутрин ще са честно явление, но през деня те бързо ще се разкъсат и времето ще е предимно слънчево. Минималните рано сутрин ще са около 2-4 °С, максималните доста по-високи - до 13°С.

Област Сливен

Сутрешните часове ще има мъгли или ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят и ще се устави слънчево време. Минималните температури ще са между 3-4°С. Максималните градуси ще са по-високи -  до 12-14°.

Област Смолян

Неделята ще започне с мъгла или ниска слоеста облачност в долините или около речните басейни. По-приятно ще е времето в планинските райони, където ще е предимно слънчево. Минималните температури ще са между минус 2 и 1°С, максималните – към 9-10°.

Област Стара Загора

Изборният ден ще започне със слънчево време, но сутринта температурите ще са ниски. През деня времето ще се задържи слънчево. Минималните градуси ще са между 2-4°С. Максималните ще бъдат предимно между 12-14°.

Област Търговище

Изборният ден ще започне с намалена видимост, но до обяд мъглите ще се разсеят. През деня времето ще се задържи слънчево. Минималните температури ще са между 3-4 °С. Максималните ще бъдат предимно между 12-15°.

Област Хасково

Неделята ще започне с мъгла в долините или около речните басейни. По-приятно ще е времето в планинските райони, където ще е приемно слънчево. Минималните температури ще са между минус 1-4°С. Максималните ще бъдат предимно между 8-15°. През деня над по-голямата част от областта времето ще е слънчево. 

Област Шумен

През деня времето ще се задържи слънчево. Минималните температури  сутрин ще са сравнително ниски сутринта – около  3-4 °С. Максималните ще бъдат предимно между 12-15°.

Област Ямбол

В сутрешните часове ще има мъгли или ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят и ще се устави слънчево време. Минималните температури ще са между 6-9°С. Максималните градуси ще достигат до 13-15°.

 

Снимка Георги Георгиев , Русе

Времето в София

Предимно облачно Предимно облачно
Усеща се като -3°C
Вятър: 7 км/ч, И Влажност: 78 % Налягане: 1009.42 hPa

Последни новини

15:39 Обявиха официално дали има Омикрон в България

15:39 Комисията по досиетата не може да обявява повторно сътрудници на ДС

15:39 Олаф Шолц: Германия да се готви за следваща икономическа криза

15:38 Радан Кънев: ЕК връща за преработка Националния план за възстановяване

15:37 Окръжен съд - Варна определи най-тежкия режим на изтърпяване на присъдата на 18-годишен младеж, ограбил, изнасилил и убил възрастна жена в Провадия

15:37 Алекс Петканова показа перфектно тяло: Животът е прекалено кратък, за да носиш скучно бельо

15:37 Шефът на Педиатрията одобрява детската болница да е в "Лозенец"

15:37 Ботев Пловдив подписа договори с двама юноши

15:37 Евертън е започнал работа по трансфера на Рамзи

15:36 Министър Демерджиев иска от ВСС наказание за Гешев

15:35 На шест месеца затвор е осъден мъж, нанесъл побой в условията на домашно насилие на жена в село Владо Тричков в Софийска област

15:35 Мануел Марков: Изиграхме ужасно първо полувреме

15:35 С 315 засадени дръвчета приключи програмата за залесяване на Община Русе за есенно-зимния сезон

15:34 The Guardian: Италианец, който отиде със силиконова ръка за ваксинация, все пак е бил ваксиниран

15:34 Променят се правилата за прием на децата в детските градини и в подготвителните групи към училищата във Варна

15:34 Това са най-популярните приложения за 2021 година

15:33 Луноход откри мистериозен обект на Луната

15:33 Вихър (Славяново): Имаме по-голям потенциал

15:33 ЕК с препоръка: Не "Коледа", а "празничен сезон"

15:33 Петте елемента, с които ще те забележат

15:32 Продава се единствен по рода си Aston Martin притежаван от Мистър Бийн

15:32 "В 80% от държавите в ЕС не тестват децата" - поредната лъжа от парламента

15:32 От утре трамвай N6 и N7 отново ще возят пътници до южните квартали в столицата

15:32 Трагедия! Най-усмихнатата участничка от „Игри на волята“ изгуби майка си СНИМКА

15:32 5 неща, които НИКОГА да не пускаме в пералнята

15:31 Дойде ли Омикрон у нас? Резултатите

15:31 Съдят сайта ”Биволъ” за 1 000 000 лева

15:31 Ирена Радева, РУО – Варна: Четирима ученици от Варненска област са дали положителен резултат за COVID-19, при тествани над 30 000 деца

15:30 Уличен боец предизвика треньор по бокс, но бързо съжали за дързостта си (ВИДЕО)

15:30 Панев от ДБ си щракна селфи с Пеевски, но бързо го изтри

Последни новини 0